Your Cart

Стил

Производители

Производители

Всички продукти, които предлагаме са от утвърдени международни производители – гаранция за качество и безпроблемно ползване.

ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Продукти на Стил

Интериорните врати Стил са подходящо решение, както за дома, така и за интериора на всеки офис или други обществени помещения. Вратите с марка Стил се предлагат в няколко продуктови серии - Стил Колор, Стил Риана, Стил Лили, Стил Камелия и Стил Анатолия, като последните три имат варианти със стъкло... Вижте още

Тези интериорни врати са изработени с рамка от масивно дърво и MDF плоскости с PVC покритие, което се предлага в различни цветове. Покритието се характеризира с висока устойчивост на влага, износване и третиране с битова химия, което допринася за лесната поддръжка на интериорните врати.

Производител: Стил Модел: Интериорна врата Стил Колор – цвят Бял
Интериорната врата Стил Колор - цвят Бял, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Кестен и Златна елха, които са подходящи за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж т..
269.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата Стил Колор – цвят Златен дъб
Интериорната врата Стил Колор - цвят Златен дъб, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златна елха, Кестен и Бял, които са подходящи за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж т..
269.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата Стил Колор – цвят Златна елха
Интериорната врата Стил Колор - цвят Златна елха, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Кестен и Бял, които са подходящи за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж т..
269.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата Стил Колор – цвят Кестен
Интериорната врата Стил Колор - цвят Кестен, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Бял и Златна елха, които са подходящи за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж т..
269.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата Стил Риана – цвят Златен дъб
Интериорната врата Стил Риана - цвят Златен дъб, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Сив, който е подходящ за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж тип „Пчелна пита”, върху коит..
296.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата Стил Риана – цвят Сив
Интериорната врата Стил Риана - цвят Сив, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Златен дъб, който е подходящ за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж тип „Пчелна пита”, върху коит..
296.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата със стъкло Стил Камелия – цвят Златна елха
Интериорната врата Стил Камелия - цвят Златна елха, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Кестен, който е подходящ за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сатен), през което светли..
296.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата със стъкло Стил Камелия – цвят Кестен
Интериорната врата Стил Камелия - цвят Кестен, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Златна елха, който е подходящ за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сатен), през което светл..
296.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата със стъкло Стил Лили – цвят Бял
Интериорната врата Стил Лили - цвят Бял, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Кестен и Златна елха, които са подходящи за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сате..
296.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата със стъкло Стил Лили – цвят Златен дъб
Интериорната врата Стил Лили - цвят Златен дъб, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златна елха, Кестен и Бял, които са подходящи за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сате..
296.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата със стъкло Стил Лили – цвят Златна елха
Интериорната врата Стил Лили - цвят Златна елха, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Кестен и Бял, които са подходящи за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сате..
296.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата със стъкло Стил Лили – цвят Кестен
Интериорната врата Стил Лили - цвят Кестен, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Бял и Златна елха, които са подходящи за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сате..
296.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата Стил Анатолия – цвят Бял
Интериорната врата Стил Анатолия - цвят Бял, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Златен дъб, който е подходящ за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж тип „Пчелна пита”, върху ..
339.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата Стил Анатолия – цвят Златен дъб
Интериорната врата Стил Анатолия - цвят Златен дъб, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Бял, който е подходящ за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж тип „Пчелна пита”, върху ..
339.00
Производител: Стил Модел: Интериорна врата със стъкло Стил Анатолия – цвят Бял
Интериорната врата Стил Анатолия - цвят Бял, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Златен дъб, който е подходящ за всеки интериор. Този модел е с остъклен орнамент. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сатен), през което светлината не п..
339.00
Показани са от 1 до 15 от 27 резултата (2 страници)

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече