Your Cart

Стил

Интериорна врата Стил Колор – цвят Бял
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Колор - цвят Бял, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Кестен и Златна елха, които са подходящи за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж т..
от 459,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Колор – цвят Златен дъб
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Колор - цвят Златен дъб, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златна елха, Кестен и Бял, които са подходящи за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж т..
от 459,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Колор – цвят Кестен
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Колор - цвят Кестен, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Бял и Златна елха, които са подходящи за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж т..
от 459,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Анатолия – цвят Бял
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Анатолия - цвят Бял, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Златен дъб, който е подходящ за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж тип „Пчелна пита”, върху ..
от 469,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Анатолия – цвят Златен дъб
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Анатолия - цвят Златен дъб, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Бял, който е подходящ за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж тип „Пчелна пита”, върху ..
от 469,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Миранда – цвят Бял
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Миранда - цвят Бял, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още два цвята – Кестен и Сив, които са подходящи за всеки интериор.Врата е изработена с рамка от масивни греди, захванати с винтове и пълнеж от плътни MDF плоскости, върху които ..
от 479,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Миранда – цвят Кестен
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Миранда - цвят Кестен, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още два цвята – Сив и Бял, които са подходящи за всеки интериор.Врата е изработена с рамка от масивни греди, захванати с винтове и пълнеж от плътни MDF плоскости, върху които ..
от 479,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Миранда – цвят Сив
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Миранда - цвят Сив, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още два цвята – Кестен и Бял, които са подходящи за всеки интериор.Врата е изработена с рамка от масивни греди, захванати с винтове и пълнеж от плътни MDF плоскости, върху които ..
от 479,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Риана – цвят Златен дъб
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Риана - цвят Златен дъб, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Сив, който е подходящ за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж тип „Пчелна пита”, върху коит..
от 479,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Риана – цвят Сив
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Риана - цвят Сив, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Златен дъб, който е подходящ за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж тип „Пчелна пита”, върху коит..
от 479,00 лв. с ДДС
Интериорна врата със стъкло Стил Анатолия – цвят Бял
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Анатолия - цвят Бял, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Златен дъб, който е подходящ за всеки интериор. Този модел е с остъклен орнамент. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сатен), през което светлината не п..
от 489,00 лв. с ДДС
Интериорна врата със стъкло Стил Анатолия – цвят Златен дъб
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Анатолия - цвят Златен дъб, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Бял, който е подходящ за всеки интериор. Този модел е с остъклен орнамент. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сатен), през което светлината не п..
от 489,00 лв. с ДДС
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)