Your Cart

Стил

Интериорна врата Стил Колор – цвят Бял
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Колор - цвят Бял, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Кестен и Златна елха, които са подходящи за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж т..
от 269,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Колор – цвят Златен дъб
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Колор - цвят Златен дъб, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златна елха, Кестен и Бял, които са подходящи за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж т..
от 269,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Колор – цвят Златна елха
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Колор - цвят Златна елха, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Кестен и Бял, които са подходящи за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж т..
от 269,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Колор – цвят Кестен
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Колор - цвят Кестен, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Бял и Златна елха, които са подходящи за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж т..
от 269,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Риана – цвят Златен дъб
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Риана - цвят Златен дъб, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Сив, който е подходящ за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж тип „Пчелна пита”, върху коит..
от 296,00 лв. с ДДС
Интериорна врата Стил Риана – цвят Сив
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Риана - цвят Сив, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Златен дъб, който е подходящ за всеки интериор. Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж тип „Пчелна пита”, върху коит..
от 296,00 лв. с ДДС
Интериорна врата със стъкло Стил Камелия – цвят Златна елха
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Камелия - цвят Златна елха, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Кестен, който е подходящ за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сатен), през което светли..
от 296,00 лв. с ДДС
Интериорна врата със стъкло Стил Камелия – цвят Кестен
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Камелия - цвят Кестен, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още един цвят – Златна елха, който е подходящ за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сатен), през което светл..
от 296,00 лв. с ДДС
Интериорна врата със стъкло Стил Лили – цвят Бял
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Лили - цвят Бял, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Кестен и Златна елха, които са подходящи за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сате..
от 296,00 лв. с ДДС
Интериорна врата със стъкло Стил Лили – цвят Златен дъб
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Лили - цвят Златен дъб, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златна елха, Кестен и Бял, които са подходящи за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сате..
от 296,00 лв. с ДДС
Интериорна врата със стъкло Стил Лили – цвят Златна елха
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Лили - цвят Златна елха, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Кестен и Бял, които са подходящи за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сате..
от 296,00 лв. с ДДС
Интериорна врата със стъкло Стил Лили – цвят Кестен
Безплатна дръжка
Интериорната врата Стил Лили - цвят Кестен, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Бял и Златна елха, които са подходящи за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сате..
от 296,00 лв. с ДДС
Показани са от 1 до 12 от 27 резултата (3 страници)