Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Ветрозащитна завеса тип Пинто с копчета

Ветрозащитна завеса тип Пинто с копчета
Ветрозащитна завеса тип Пинто с копчета
от 0,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Ветрозащитна завеса тип „Пинто" с копчета е перфектното решение, ако искате да предпазите вашето помещение, веранда, балкон, беседка, барбекю от неблагоприятните атмосферни влияния. Тя е ефикасна против дъжд, силен вятър, сняг и др., не спира слънчевата светлина, но е и по-евтин вариант в сравнение с други завеси и въобще продукти за засенчване.

Ветрозащитна завеса тип „Пинто" с копчета е направена от изключително фин и качествен кристал (Achilles), като дебелината му варира от 0,5 мм до 0,8 мм. Обкантването е направено също от висококачествен винил, като предлагаме различни цветове, което да придаде желания от вас стил на сградата и мястото, където ще използвате ветрозащитната завеса. Капсите са обли, подшиването е изключително здраво, а копчетата са от PVC, което ги прави крайно удачни за употреба при всякакви условия.

Предимства на ветрозащитна завеса тип „Пинто" с копчета:

.
  • Предпазва от неблагоприятни условия без да закрива светлината
  • Изработена е от тънък, но изключително здрав материал
  • По-евтин вариант в сравнение с други средства за засенчване на пазара
  • Лесна за експлоатация и почистване

Гаранция на продукта
3 години