Your Cart

Ролетен комарник 75/140см

Ролетен комарник 75/140см
Ролетен комарник 75/140см
Топ Цена
Ролетен комарник 75/140см
Ролетен комарник 75/140см
Ролетен комарник 75/140см
от 160,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

- ГЛАДКИ И ЛЕСНИ МЕХАНИЗМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

- НЕ НАМАЛЯВА ВИДИМОСТТА И НЕ СПИРА СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХА

- ЦЯЛОСТНО ПРИБИРАНЕ В КУТИЯТА

- МРЕЖА, КОЯТО НЕ СЕ ПОВЛИЯВА ОТ СЛЪНЦЕТО

- ПРЕДЛАГА СЕ В ШИРОКА ГАМА ЦВЕТОВЕ

Ролетен комарник 75/140 см. Здрави ролетни комарници. Най-сигурна защита против комари и насекоми. Мрежи против комари. Разнообразие от комарници в Пласт Маркет.

Този вид комарници са изключително удобно средство, чрез което да предпазите своя дом от комарите през лятото. Те удобно Ви защитават от всякакви насекоми – оси, пчели, мухи, комари – без това да е за сметка на светлината и свежия въздух, които трябва да проникват в дома Ви.

Ролетните комарници – начин на функциониране

В своята същност това са ролетни комарници, които се спускат и издигат, но изградени от тънка мрежа. Те могат да бъдат монтирани върху всякакъв тип дограма като основното им предназначение е да не допускат насекоми вътре. Ролетните комарници имат кутия в която се пребира мрежата, като издърпването и оттам става чрез малко, но здраво въже, разположено по средата им. Те са прикрепени към дограмата чрез водачи от двете страни, влизането им в кутията горе се осъществява чрез пружини (които Вие така или иначе не виждате), а долу се закрепват чрез стопери. Така връщането им горе в кутията става единствено чрез Ваша намеса, същото важи и за издърпването им надолу.

Мрежата на ролетните комарници е изградено от невероятно тънко, но еластично и здраво фибростъкло, което не възпрепятства влизането на въздух и светилна в помещението. Нишките, които го изграждат, пък са стегнати здраво в местата, където се преплитат до такава степен, че биха издържали опити за проникване на по-тежки и едри натрапници като някои птици (врабчета, дори заблудени прилепи).

И това далеч не е всичко – покритието на мрежата е с тефлон. Сещате се за тиганите с това покритие, нали? Използва се предимно заради ниското си триене и оттам възможността за никакво или минимално загаряне на продуктите. При ролетните комарници предназначението му е върху нишките на мрежата да не залепват насекомите, устремени с все сила жадни да проникнат във Вашата собственост.

При всички модели ролетни комарници рамката е направена от висококачествени алуминиеви профили, които са захванати изключително здраво върху дограмата.

Ако трябва да изброим плюсовете на ролетните комарници,независимо от техния профил, то ето някои от тях:
  • Притежават гладки и лесни механизми за управление – гладко се прибират и изваждат, като дори дете би боравило лесно с тях;
  • Може да разчитате, че ако сте ги пуснали вероятността през тях да премине насекомо клони към 0%;
  • Не намаляват видимостта, не спират проникването на слънчеви лъчи и въздух;
  • След като ги монтирате може да държите отворено или открехнато колкото си искате, ако ще отвън да има рояци настървени комари или кошери с пчели;
  • Реално Вие ще ги ползвате няколко месеца в годината, след което ще ги приберете в кутията и така до следващата година, което гарантира много дълъг живот.
  • Не се нуждаят от поддръжка, достатъчно е от време навреме да ги забърсвате леко с влажен парцал и това е.
Ролетният комарник е отлично средство срещу комарите, което ще гарантира Вашето спокойствие. За да Ви бъде монтиран такъв е необходимо наш майстор да направи предварителен оглед на мястото, и най-вече да вземе необходимите размери. Съветваме Ви винаги при монтажа на комарниците да ползвате услугите на професионалисти, защото иначе съществува реалната опасност те да не функционират добре впоследствие.