Your Cart

Ролетен комарник 70/135см

Ролетен комарник 70/135см
Ролетен комарник 70/135см
Топ Цена
Ролетен комарник 70/135см
Ролетен комарник 70/135см
Ролетен комарник 70/135см
от 150,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

- ЛЕСНО И БЪРЗО ПРИБИРАНЕ НА ЦЯЛАТА МРЕЖА В КУТИЯ

- УДОБЕН МЕХАНИЗЪМ ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ЕДНО ДВИЖЕНИЕ

- МРЕЖА, КОЯТО НЕ СЕ ПОВЛИЯВА ОТ СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА

- УСТОЙЧИВА И ЗДРАВА РАМКА

- БОГАТА ГАМА ОТ ЦВЕТОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДЪРВЕСНА ИМИТАЦИЯ

Ролетен комарник 70/135 см. Ролетни комарници. Най-добрата защита против комари и насекоми. Мрежи против комари. Разнообразие от комарници в Пласт Маркет.

Ролетните комарници са изключително удобно средство за защита от всякакви нахални насекоми – мухи, комари, оси, пчели. Името произлиза от това, че в основата им е използвана ролетна мрежа, която за удобство може да се вдига и спуска. Тя може да се монтира върху всички видове прозорци.

Как функционира ролетният комарник?

Към ролетните комарници се монтира кутия, която се намира в горния им край. Чрез здраво въженце, с което се манипулира много лесно, вие ги издърпвате и прибирате в кутията. Мрежата е закрепена върху водачи, разположени вертикално на рамката. Комарникът се вмъква в кутията посредством пружина, а стои опънат долу благодарение на малки стопери, които не му позволяват да се върне. Основните компоненти, от които е изграден комарникът, са:
  • Фибростъкло. То е супер тънко, пропуска слънчевата светлина и не закрива гледката за разлика от някои по-плътни комарници, особено разпространени в миналото.
  • Нишките, от които е съставен, са здраво захванати на пресечените им точки. Това освен, че им гарантира здравина, предпазва дома Ви през комарника да не нахлуят неканени гости, като например врабчета и прилепи нощем.
  • Тефлонът има най-ниският коефициент на триене в сравнение с всички твърди вещества. Затова за използва като незалепващо покритие върху тенджери, тигани и въобще домакински прибори. Това му качество обаче е огромен плюс и за мрежите при ролетните комарници – насекомите на залепват върху тях, а просто са отблъснати.
  • Рамката има основна роля, която определя устойчивостта на целия механизъм. Рамката на разглеждания тук продукт е изработена от висок клас алуминиев профил.
Комарите не само са едни от най-досадните насекоми, но и едни от най-опасните. Годишно от болестите, които разпространяват, загиват над 2 млн. души. Характерно за тези, които срещаме в България е, че са много по-устойчиви на променливо и студено време, така че трябва да си имаме едно наум, че могат да се появят и преди горещите летни месеци.

Ролетните комарници са идеалното средство да защитите Вашия дом от тези неприятни насекоми, без това да е за сметка на по-малкото светлина и въздух. Те ще Ви гарантират спокойствие и приятни във Вашия дом без да чувате неприятния звук от летящите насекоми или да се будите вечер.

За да Ви бъде монтиран такъв е необходимо наш майстор да направи предварителен оглед на мястото, и най-вече да вземе необходимите размери. Съветваме Ви винаги при монтажа на комарниците да ползвате услугите на професионалисти, защото иначе съществува реалната опасност ролетният комарник да не функционира добре.