Your Cart

Ролетен комарник 70/160см

Ролетен комарник 70/160см
Ролетен комарник 70/160см
Топ Цена
Ролетен комарник 70/160см
Ролетен комарник 70/160см
Ролетен комарник 70/160см
от 149,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

- ПЛАВЕН МЕХАНИЗЪМ-  с едно движение комарникът се прибира изцяло в кутията

- ЦЯЛАТА МРЕЖА СЕ ПРИБИРА В КУТИЯ

- МРЕЖА ОТ ФИБРОСТЪКЛО- материал негорим от слънцето

- НЕ ПРЕЧИ И НЕ ЗАСЕНЧВА

- ГОЛЯМ ИЗБОР ОТ ЦВЕТОВЕ

Ролетен комарник 70/160 см. Здрави ролетни комарници. Най-сигурна защита против комари и насекоми. Мрежи против комари. Разнообразие от комарници в Пласт Маркет.

Ролетните комарници са най-сигурното и удобно средство за защита на Вашия дом и близки от пълчищата комари, които започват да прииждат в началото на летните месеци. През последните десетилетия средната температура в България се увеличи поне с два градуса, плавното преливане на сезоните почти изчезна и това, заедно с устойчивостта на дребните гадини, доведе до необходимостта да вземем предпазни мерки още преди юлските жеги. Именно ролетните комарници, с уникалната им способност да задържат насекомите отвън, могат да Ви я гарантират.

Как функционират ролетните комарници

Подобно на всички останали комарници и този вид може да се вдига и да се спуска. Името им произхожда от това, че защитават и против комари. Комарниците, които можете да намерите в нашия онлайн магазин, могат да бъдат монтирани върху всички видове дограма. Те ще спрат всички насекоми (комари, мухи, пчели, оси и др.), без това да е за сметка на нахлуващия приятно отвън въздух или слънчевата светлина.

Вашите комарници отвън имат кутия, в която се прибира и въпросната ролетна мрежа. Вие може да го издърпвате и спускате посредством въже, което е монтирано на тях. Комарникът се закрепва върху нещо като водачи, разположени от двете страни по хоризонтала на рамката. Той влиза в кутията чрез една пружина, а долу се крепи благодарение на стопери, които му пречат да се върне нагоре без Вашата намеса.

Някои особености от конструкцията на ролетния комарник
  • При производството на този вид комарници е мислено много, дори и в най-дребните детайли. Например мрежата е направена от много тънко фибростъкло – изключително еластично и здраво, но същевременно много тънко и така не пречи на светлината да достига безпрепятствено до дома Ви.
  • Изграждащите ролетния комарник нишки са стегнати много здраво в центъра им на преплитане, което осигурява здравина и устойчивост при опити за влизане дори на по-големи неканени гости като птици, прилепи и др.
  • Тефлонът пък е покритието на мрежата и това е добра новина, защото именно заради нищожния си коефициент на триене той се използва толкова много при кухненските прибори. Тук наличието му гарантира, че заради своите качества, върху нишките на ролетния комарник няма да залепват насекоми, които после трудно да измиете.
Отдавна минаха времената, когато нямаше никакви решения за спасение от летящата напаст освен плътно затворените прозорци. Всеки познава звука, който издават вечер, когато кръжат над нас и колко неприятен е той. Именно чрез ролетния комарник обаче, Вие ще спите спокойно и ще се чувствате добре Във Вашия дом, защото може да държите постоянно отворено и светло.