Your Cart

Ролетен комарник 75/135см

Ролетен комарник 75/135см
Ролетен комарник 75/135см
Топ Цена
Ролетен комарник 75/135см
Ролетен комарник 75/135см
Ролетен комарник 75/135см
от 155,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

- УДОБНО И ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ

- МРЕЖАТА СЕ ПРИБИРА ИЗЦЯЛО В ГОРНИЯ КРАЙ

- ЗДРАВА И НАДЕЖДНА МРЕЖА, КОЯТО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ОТ СЛЪНЧЕВИТЕ ЛЪЧИ

- МОНТАЖ ВЪРХУ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДОГРАМА

- ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА ЦВЯТ 

Ролетен комарник 75/135 см. Здрави ролетни комарници. Най-сигурна защита против комари и насекоми. Мрежи против комари. Разнообразие от комарници в Пласт Маркет.

Името на ролетните комарници произлиза от една страна от това, че се използват предимно за защита от насекоми (най-вече комари, но и оси, пчели, мухи и др.), а от друга, че по същество това е мрежа, която се използва в комбинация с ролетна щора. Подобно на всяка една щора и тази може да се вдига и спуска, изпълнявайки дадено предназначение – в случая защита от насекоми.

Ролетните комарници, които Пласт Маркет предлага могат да се монтират върху абсолютно всички видове дограмадървена, алуминиева, PVC.

Може спокойно да забравите притесненията вечер от нахлуващите стотици гадини, които няма да Ви оставят да мигнете цяла нощ, а на сутринта стените Ви ще бъдат в червено след резултат на епичните сражения, които сте водили с тях. Един комарник ще реши всичките Ви проблеми без да се притеснявате, че така ще ограничите притока на светлина или на въздух.

Ролетният комарник – как функционира

В горния край на Вашите външни ролетни комарници има монтирана кутия, която прибира ролетния комарник. Използвайки здраво, но удобно въже, Вие ги издърпвате или отпускате, ръководейки движенията им нагоре и надолу. Мрежата се крепи върху водачи, които са закрепени от двете страни хоризонтално на рамката. Влизането на комарника в кутията става благодарение на една пружина (които Вие не виждате), а в долната част на прозореца стои застопорен от стопери, които не позволява на ролетния комарник да се върне в изходното си положение.

Ролетният комарник е съставен от супер тънко фибростъкло, което от една страна е много здраво и еластично, а от друга – не пречи на достъпа на слънчев светлина.

Нишките, които го изграждат, са захванати подобно здрава паяжина в централните точки, което гарантира изключителна здравина. Тези комарници, които предлагаме в Пласт Маркет, са изработени от толкав здрави нишки, че биха попречили и на някои не толкова неприятни, но все пак неканени гости – врабчета и прилепи.

Мрежата на ролетния комарник е покрита с тефлон, вещество, известно с това, че има най-малкия коефициент на триене, върху него е трудно да залепне каквото и да е било, затова се използва много в кухненските прибори. Това му предимство се използва и при ролетните комарници – така насекомите само ще бъдат отблъсквани от тях, няма да залепват, което после ще налага постоянното им чистене.Комарите са известни с това, че са едни от най-опасните насекоми. В България и в другите страни с умерен (доста условно особено през последните години), съществува опасността да се пръкнат доста по-рано, защото тези насекоми са по-устойчиви на по-хладен за тях климат.Затова Ви препоръчваме да помислите за Вашия комфорти и този на Вашите близки малко по-отрано. С ролетните комарници Вие ще защитите Вашия дом от всички насекоми, без да ограничите по какъвто и да е начин нахлуването на слънчева светлина и въздух.