Your Cart

Ролетен комарник 75/150см

Ролетен комарник 75/150см
Ролетен комарник 75/150см
Топ Цена
Ролетен комарник 75/150см
Ролетен комарник 75/150см
Ролетен комарник 75/150см
от 170,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

- ЛЕСЕН ПЛАВЕН МЕХАНИЗЪМ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

- ИЗЦЯЛО СЕ ПРИБИРА В КУТИЯ

- ТЪНКА И ЗДРАВА МРЕЖА

- ВЪЗМОЖНОСТ ЗА МОНТАЖ ВЪРХУ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДОГРАМА

- БОГАТА ГАМА ОТ РАЗЦВЕТКИ

Ролетен комарник 75/150 см. Най-здравите ролетни ролетни комарници. Защита против комари, оси, мухи и насекоми. Мрежи против комари. Разнообразие от комарници в Пласт Маркет.

Ролетни комарници Ви защитават срещу нашествията на пълчищата комари през летните месеци. Тези от Вас, които живеят на по-долните етажи или в близост до влажни местности или река, знаят за какво става дума. Допреди появата на комарниците бе немислимо да си помислим да спим на отворен или открехнат прозорец вечерта, а денем да се радваме на слънчевите лъчи в дома си.

Ролетните комарници – как действат

Ролетните комарници могат да бъдат спуснати и вдигнати по Ваше желание. Те са съставени от тънка мрежа и биха могли да бъдат монтирани върху всяка една дограма, независимо от вида й дори при неналичието на ролетни щори. Ролетните комарници се прибират в кутията, като това става чрез малко въженце. Прикрепени са дограмата посредством водачи от две страни, а долу се използват стопери за закрепване.

Мрежата им е най-важният елемент – тя е направена от тънко, но здраво и еластично фибростъкло, което по никакъв начин не пречи в помещението да проникват въздух и слънчеви лъчи.

Нишките, от които мрежата е изградена са толкова здраво стегнати, че през тях няма как да преминат и по-големи насекоми. Освен това, те са покрити с тефлон, който се използва в домакинствата заради ниските нива на триене, които притежава. Те покриват нишките на ролетните комарници, и така насекомите не оставят следи при опитите си да проникнат в помещението.

Защо да изберем ролетни комарници?

Техните плюсове са много, а цената им е оптимална за качеството, което получавате, още повече, че това е механизъм, който ще ползвате дълги години.
  • Защитават Ви напълно от насекоми. Край с досадното гонене на мухи или бой с комари в стаята. Вече може да спите или да стоите на отворени или открехнати прозорци;
  • Прибират се и се спускат леко и плавно, без да заяждат. Лесни за управление дори в ръцете на дете;
  • За разлика от други комарници не възпрепятстват проникването на свеж въздух и не отнемат от яркостта на слънчевата светлина;
  • Ще ги ползвате дълги години. След като ги ползвате няколко месеца в годината ще ги приберете в кутията им, където ще стоят до следващата. Така те ще се запазят без да им влияят атмосферните условия.
  • Поддръжката им е минимална, свежда се до избърсването им понякога с влажна кърпа.
Гарантирайте си спокойни дни и приятни нощи без да се притеснявате дали сте затворили прозореца и без да Ви притесняват разни гадни насекоми. Съветваме Ви обаче монтажът да бъде направен от квалифициран майстор, каквито са всички наши в Пласт Маркет. Ако той е направен неправилно има реалната опасност механизмът да не функционира добре.