Your Cart

УСЛУГИ - Секюрити обков

Връзка с наш специалист

0878 350 092
 

Секюрити обковот Пласт Маркет

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Пласт Маркет предлага поставяне на няколко вида секюрити обков. Все по-често крадците използват алтернативни начини за проникване в дома или офиса - вместо през входната, нахлуват през прозорците. Професионалистите разполагат с инструменти, които могат да отворят дръжките на прозореца за минути или да разрушат задвижващите механизми с отвертка като я вмъкнат между крилото и дограмата.

В тази връзка все по-голяма популярност набира т.н. „противовзломен обков”. Неговата роля е да предотврати отварянето на дограмата с отвертка или друг остър инструмент.

Секюрити обковът спира движението на целия механизъм, когато има опити за отваряне на прозореца отвън. За допълнителна защита могат да се подменят и дръжките, с такива с ключ. По този начин се предотвратява още една възможност за влизане през дограмата.

Много често крадците изрязват отвор в стъклопакета и си осигуряват лесен достъп до дръжката. Ако тя се заключва това би било още едно препятствие за тях. Заключващите се прозорци са препоръчителни и за семейства с малки деца, които обитават високи етажи.

 

Оглед и консултация

Винаги се подхожда персонално към Вашите нужди.

Колегите ще дойдат на място, ще получите безплатна консултация и индивидуална оферта за Вашата нова дограма от Пласт Маркет.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече