Your Cart

УСЛУГИ - Измазване на прозорци

 

Измазване на прозорциот Пласт Маркет

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Процесът обръщане/измазване на прозорци е необходим след поставяне на PVC или алуминиева дограма, за да се придаде цялостен, завършен вид на прозореца. Преди всичко това е довършителен процес, целящ постигането на окончателен естетичен вид. Това се налага поради факта, че старите дървени дограми, които са били поставяни в миналото според тогавашните приети стандарти, отдавна не отговарят на съвременните изисквания за енергоспестяване и екологичен подход към околната среда.

Ако имаме малки технологични фуги след демонтажа на старата и монтажа на новата дограма, тогава тези фуги се третират с познатите ни строителни лепила и гипсова шпакловка отвътре и с подходящ силикон отвън.

При по-големи технологични фуги може да се наложи използването и на алтернативни материали като фибран или гипсокартон, с които да се избегнат излишните мокри процеси и да се предотврати възможността за образуване на строителна влага.

Доверете се на специалистите от Пласт Маркет, за да сведете топлозагубите до минимум.Обръщане при тухла: 20 лв./л.м.
Вътрешно обръщане при панел: 15 лв./л.м.
Външно обръщане при панел: 10 лв./л.м.
ПЛАСТ МАРКЕТ

 

Оглед и консултация

Винаги се подхожда персонално към Вашите нужди.

Колегите ще дойдат на място, ще получите безплатна консултация и индивидуална оферта за Вашата нова дограма от Пласт Маркет.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече