Your Cart

УСЛУГИ - Изграждане на зимни градини

 

Изграждане на зимни градиниот Пласт Маркет

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Зимните градини стават все по-популярни. Те оказват влияние на естетиката в архитектурата като цяло и същевременно с това допринасят за постигането на по-голям комфорт.

Пласт Маркет произвежда конструкции, които могат да се ползват не само като зимни градини, но и като помещения за живеене. Преди време повечето такива проекти не бяха възможни поради липсата на подходящ материал. Сега този проблем не съществува и можем да изпълняваме проекти с различен дизайн, цвят и да избираме видовете остъкляване.

В зависимост от желанията на клиента, са възможни различни варианти за проект и изработка на зимната градина – може да бъде от алуминиеви или PVC профили, или да бъде изцяло от стъклена фасада.

Най-често срещаните конструкции са от алуминиев материал, защото той отговаря на повечето критерии – устойчив е на въздействието на околната среда, изключително лек, но устойчив и на натоварване, изящен и привлекателен.

Оглед и консултация

Винаги се подхожда персонално към Вашите нужди.

Колегите ще дойдат на място, ще получите безплатна консултация и индивидуална оферта за Вашата нова дограма от Пласт Маркет.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече