Your Cart
Заповядайте в нашите 10 шоурума!
Уважаеми клиенти, на 22 юли няма да работи шоурум Мадрид, до 31 юли Люлин.

Услуги - Монтаж и демонтаж на дограма

Връзка с наш специалист

0878 537 727
 

Монтаж и демонтаж на дограмаот Пласт Маркет

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

При покупка на PVC или алуминиева дограма от Пласт Маркет получавате качествен монтаж от нашите специалисти. Ако искате да се възползвате само от монтажните ни услуги, ние ще Ви ги предоставим на преференциални цени.

Качественият монтаж на дограмата е ключов момент, когато става въпрос за правилното функциониране и дългосрочната експлоатация на прозорци и врати от PVC или алуминиеви профили. По този начин се предотвратяват най-често срещаните проблеми, които възникват при неправилен монтаж, а именно: провисване на дограмата, образуване на влага, протичане, трудно затваряне на прозорците и духане от тях.

За да се избегнат подобни неприятни последствия е задължително да се използват услугите на професионални монтажници на дограма, каквито са служителите на Пласт Маркет ООД.

Монтажниците ни завършват обучение в Австрия. ПЛАСТ МАРКЕТ

Специалистите ни са квалифицирани да извършват монтаж на алуминиева и PVC дограма спазвайки всички изисквания за безопасност и качество. Използват се професионални материали, които са гаранция за добро уплътнение и дългогодишна безпроблемна експлоатация.

Оглед и консултация

Винаги се подхожда персонално към Вашите нужди.

Колегите ще дойдат на място, ще получите безплатна консултация и индивидуална оферта за Вашата нова дограма от Пласт Маркет.

РЕМОНТ ДО 24 часа

Видео

Етапи при смяна на дограма

ОЩЕ ВИДЕО