Your Cart

УСЛУГИ - Подмяна на уплътнения

Връзка с наш специалист

0878 350 092
 

Подмяна на уплътненияот Пласт Маркет

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Уплътненията са важен елемент от всяка дограма, но проблемът при тях е, че се износват с времето – късат се, слягат или пропускат влага. Най-често това води до появата на конденз и до други проблеми - през дограмата започва да духа, постепенно се изместват крилата на прозорците и вратите. Това важи особено за по-старите дограми, при които уплътненията са некачествени, в сравнение с тези, които се предлагат в момента.

Нашите специалисти ще подменят некачествените уплътнения с нови, които са изградени от специални високотехнологични нишки против разтягане и са изработени от трайни и висококачествени материали. Новите каучукови уплътнения са по-еластични, прилепват по-добре и осигуряват по-добро уплътняване и функциониране на прозореца, както през лятото така и през зимата.

Препоръчваме при закупуването и монтажа на дограма, винаги да се интересувате от уплътненията, защото те също са определящи за правилното и дълго функциониране на дограмата. За монтажа, смяната и реглажа на обкова, както и при смяната на гумени уплътнения, Ви съветваме да се доверявате само на професионалисти, каквито са служителите на Пласт Маркет.

Свържете се с нас и ще Ви информираме подробно за всички услуги, които предлагаме, вкл. и за подмяната на уплътненията и видовете уплътнения, с които разполагаме.

Таксата за посещение е 20 лв.
Смяна на гумено уплътнение с включени труд и материали: 4-8 лв./м.
ПЛАСТ МАРКЕТ

 

Оглед и консултация

Винаги се подхожда персонално към Вашите нужди.

Колегите ще дойдат на място, ще получите безплатна консултация и индивидуална оферта за Вашата нова дограма от Пласт Маркет.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече