Your Cart


Уважаеми Клиенти, уведомяваме Ви, че на 23.05 (събота) за Вас ще работят следните офиси: Бул. Мадрид, Младост и град Пловдив. Очакваме Ви!

25.05 (понеделник) е почивен ден за всички офиси на фирма Пласт Маркет.

Услуги - Стъкларски услуги

Връзка с наш специалист

0878 350 092

Връзка с наш специалист

0878 537 727
 

Стъкларски услугиот Пласт Маркет

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Пласт Маркет ООД предлага иновативни и уникални решения от стъкло, с които ще преобразите дома или търговския си обект. Фирмата е с традиции в стъкларския бизнес и разполага с изключително опитни и надеждни стъклари, които могат да изпълнят всяка поръчка, без значение от нейната сложност.

С нашите стъкла си гарантирате ефектна визия на помещението и незабравим интериор. Предлагаме смяна на стъкла за стъклопакети, независимо от вида и модела на стъклото. Предлагаме също и защитни стъкла, с нестандартна форма и цвят.

Качествени стъкларски услуги от професионален стъклар - професията стъклар изисква голяма прецизност, въображение, усет към красивото и разбира се желание за работа. Нашите стъклари са професионалисти, затова крайният продукт е винаги на ниво.

Разполагаме с богато разнообразие от стъкла, за всеки вкус и от различен ценови клас. Освен различни форми и видове стъкла, предлагаме също и цветни варианти, матирани, огледални и с фигурални повърхности, за да бъде интериора в дома Ви още по-интересен. Стъклото придава усещане за повече простор и топлина.

Можем да изработим огледало във форма и размер, по желание на клиента. Изработваме артикули от стъкла, както за интериора, така и за екстериора - витрини, остъклени зимни градини, смяна на счупен стъклопакет за алуминиева и PVC дограма. Необходимо е само да се вземат точните размери.

Накратко - можем да създадем всичко, което се изработва от стъкло. Свържете се с нас и ние ще Ви предложим най-доброто решение.

Таксата за посещение е 20 лв.ПЛАСТ МАРКЕТ

 

Оглед и консултация

Винаги се подхожда персонално към Вашите нужди.

Колегите ще дойдат на място, ще получите безплатна консултация и индивидуална оферта за Вашата нова дограма от Пласт Маркет.

РЕМОНТ ДО 24 часа