Your Cart


Уважаеми Клиенти, уведомяваме Ви, че на 23.05 (събота) за Вас ще работят следните офиси: Бул. Мадрид, Младост и град Пловдив. Очакваме Ви!

25.05 (понеделник) е почивен ден за всички офиси на фирма Пласт Маркет.

Услуги - Усвояване на тераси

Връзка с наш специалист

0878 537 727
 

Усвояване на терасиот Пласт Маркет

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Пласт Маркет предлага услугата „Усвояване на тераси и балкони”. Ние ще се ангажираме да изпълним задачите си в определените срокове, а за Вас остава да се наслаждавате на новата си тераса или балкон.

Терасите могат да бъдат и добавени към фасадата на вашето жилище. Използваните от нас материали в този случай са метал, дърво и бетон, според проекта. В повечето случаи, дървените конструкции са за предпочитане заради леката и в същото време надеждна конструкция, добрата цена за краен продукт, а ефекта от красиво направената тераса е невероятен и добавя освен функционалност и естетика към вашият дом.

Усвояването на тераси и балкони трябва да бъде съобразено с редица фактори от гледна точка на конструктивните особености на сградата и функционалното предназначение на самата тераса. Трябва да се вземе в предвид дали тя е малка, голяма, открита, северна, южна тераса и на кой етаж се намира.

НОВО: Безпрофилно остъкляване
Пласт Маркет предлага също и услуга за остъкляване на тераси и зимни градини с подвижни, безрамкови и прибиращи се стъклени панели. Чрез тях могат да се осъществят различни проекти за остъкляване на балкони, като в същото време пространството се използва оптимално и се осигурява комфорт. Вижте още

За безпрофилното остъкляване ние използваме висококачествените испански системи Allglass Todocristal, които са специално проектирани за целта и спомагат за добрата енергийна ефективност. Благодарение на разнообразието от прозоречни системи Allglass Todocristal предлага решения, както за интериора, така и за екстериора. Вие може да се наслаждавате на панорамна гледка и естествена слънчева светлина, без да се съобразявате с лошото време, запрашения въздух и шума отвън.

Предимствата на безпрофилното остъкляване
Системите на Allglass Todocristal могат да се използват в малки или много големи пространства за интериорни или екстериорни решения, като те могат да бъдат адаптирани или персонализирани, в зависимост от индивидуалния проект. Препоръчва се максималната височина да е до 3 м. Безпрофилната система може да се поръча в цвят по RAL - галванизиран или имитиращ дървесина.

Allglass Todocristal позволява конфигурация с различни видове стъкла – 10 мм закалени стъкла, тонирани, слънцезащитни, принтирани и цветни стъкла. Системата предвижда няколко начина на отваряне – напълно отворена, отваряне в средата или в един от двата края (ляво или дясно). Без лагери – това е специална патентована система, при която крилото се плъзга по повърхност, която не се изменя във времето.

Друго предимство е лесното почистване - всички панели се отварят навътре и могат да се почистват от двете страни. Получавате 5 години гаранция от производителя.

Свързани с усвояването на тераси услуги са:

Демонтаж на винкел или дървена дограма
Прозорците се облепят с фолио и се чупят навътре. Този метод на работа е сигурен и предпазва повърхностите от увреждания и наранявания. Техниката на демонтаж има значение, за да се постигне добър краен резултат.

Демонтаж на стара дограма – прозорец с врата
Пласт Маркет предлага демонтаж на стара дограма – прозорец с врата. Прозорци от този тип са монтирани в помещения на различни сгради. Рано или късно се стига до момент, в който старата дограма трябва да се замени с нова. Преди това тя трябва да се свали качествено и без щети.

Зидария
Зидарията е важен елемент от усвояването на тераси и балкони. Тя предполага използването на материали със здрав скален произход, които да са устойчиви на атмосферни влияния. Такива материали са например гранит, риенит, варовик, пясъчник и други. Здравият материал гарантира по-качествен и надежден строеж, към какъвто се стремят всички строители.
Конструкциите от зидария в зависимост от своето предназначение биват: стени, комини, основи и др. Що се отнася до материала, от който те са изработени, конструкциите се делят на естествени и изкуствени. Конструкциите от естествен камък се прилагат предимно при строителството на надосновни стени и подпорни зидове, а също така и при строежа на оградни зидове.

Шпакловка
Замазката или така наречената шпакловка е наложителна, когато стената ще се боядисва и дори в случаите, когато върху нея ще се лепят тапети. По този начин се заличават всички неравности и стената става гладка. Така върху нея лесно се нанасят следващите слоеве – грунд, боя или тапети.
Шпакловката е операция, с помощта на която от една грапава повърхност се прави гладка. Има три вида шпакловка в зависимост от материалите, с които се работи – циментова, гипсова и фина.

Монтаж на нова дограма – PVC или алуминиева
От монтаж на нова дограма (pvc или алуминиева) има нужда в почти всяко помещение след определен период от време. Дограмата е един от продуктите с най-голямо значение за постигането на добра енергийна ефективност във всяко жилище.

Демонтаж на стар радиатор
Извършването на демонтаж на стар радиатор е още една от услугите, които предлагаме. Старите радиатори са безполезни след дълга употреба и е препоръчително да се демонтират без излишно забавяне. По този начин в помещенията се освобождава достатъчно свободно пространство.

Къртене на подпрозоречно пространство, изнасяне и извозване
Услугата „къртене на подпрозоречно пространство, изнасяне и извозване” спестява време на собствениците на жилището, защото нашите знаят как да свършат работата си възможно най-бързо и организирано.

Поставяне на вътрешна и/или външна топлоизолация
Едно отлично решение за всеки дом или офис. Благодарение на това се осигурява подходяща стайна температура по всяко време на годината и едновременно с това се стига до намаляване на разходите за електричество. Изолациите могат да бъдат различни по вид.

Оформяне на свод
При оформяне на свод е необходимо да се работи внимателно и прецизно. Само по този начин върху стените и другите съоръжения в дома няма да има поражения. Създаването на арки и сводове е предпочитан подход, благодарение на който се постига положителна промяна в обзавеждането на жилището.

Полагане на подова настилка – теракота, гранитогрес, паркет, ламинат и др.
Подът заема голяма част интериора (или в някои случаи екстериора) на дома, офиса и др. На него е добре да се обръща по-специално внимание, когато става въпрос за подмяна на подовата настилка, тъй като добрия му вид определя до голяма степен цялостния изглед на помещението.

Боядисване
Качественото и надеждно боядисване на дома трябва да се извършва с подходящите материали и оборудване. Един от най-разпространените методи е латексът, който в редица отношения превъзхожда боите. В това число влиза и достъпната цена. С него могат да се преобразят всички помещения.

Покрив на балкона, ако е последен етаж
Покрив на балкона, ако е последен етаж, е едно много добро решение по отношение на комфорта и естетиката. Всички покривни конструкции са от значение, тъй като те предпазват дома от различните атмосферни влияния. Такива могат да бъдат наличието на силен вятър, заледяване през зимата или много силна слънчева светлина през лятото.

 

Оглед и консултация

Винаги се подхожда персонално към Вашите нужди.

Колегите ще дойдат на място, ще получите безплатна консултация и индивидуална оферта за Вашата нова дограма от Пласт Маркет.

РЕМОНТ ДО 24 часа