Your Cart

Интериорна врата Classen Larix 1

Интериорна врата Classen Larix 1
Интериорна врата Classen Larix 1
от 350,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

Продуктово видео

Щок каса за врата Classen

Регулируема каса за врата Classen

Каса за врата Classen - New Arcus

Интериорни врати Classen

Larix е серия врати на Classen, която включва в своя асортимент плътни врати елегантни декоративни елементи по крилото. Тези интериорни врати са подходящи за монтаж във вътрешни помещения. Периферната рамка е изработена от иглолистна дървесина, която е подсилена с перфорирано ПДЧ. Интериорната врата Classen Larix 1 се предлага в плътен вариант.

Видове каси

Стандартна каса (Щок) - произведена от МДФ плоскост и е покрита с декоративно фолио - Classen Iridium или Classen CPL. Комплектът се състои от една горна и две странични греди в две отделни опаковки. Страничните греди са с две сребристи панти (възможно е поставяне на трета панта срещу допълнително заплащане). Горни греди (60", 70", 80", 90") с гумени уплътнения. Основа (дясна, лява) с аксесоари за монтаж (едностранни первази).

Регулируема каса - изработена от ПДЧ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL. Цветовете съответстват с декорите на вратите. Касите са с первази от двете страни, за да може да се монтират на стени с различна дебелина. Те се предлагат в 12 различни варианта за дебелини от 75мм до 300 мм.

Каса New Arcus - изработенa от МДФ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL. Цветовете ѝ съответстват с декорите на вратите. Този вид каса има универсално приложение - може да се монтира на стени с различна дебелина. Тя се предлага в два варианта - за дебелини от 115 мм до 200 мм и от 200 мм до 320 мм. Касата New Arcus е с двустранно заоблени первази.

Каса CMOK – тя е регулируема, предназначена е за монтаж върху вече съществуваща метална каса (без демонтиране) и с минимална загуба от размера на светлия отвор – 5 см. Изработена е от МДФ с фолио Primo, 3D Look, Iridium или CPL.

Обков - две сребристи панти, брава за обикновен ключ, трета панта при платна с размер 100 и всички с усилена конструкция без значение от размера.

При допълнително заплащане може да включите:
Трета допълнителна панта;
Вентилационна решетка или втулки;
Брава WC;
Секретна брава;
Секретен патрон + ключ (3 бр.);
Дръжки;

Каталог: Разгледайте целия каталог тук.

Гаранция
3 години

Характеристики Врати
ВидПлътни
НаличностПо заявка
ОбковСребристи панти
ПроизведенаПолша
ТипСтандартни